fbpx

Hoe maken wij uw veranda?

Verandabouw vroeger en nu is nauwelijks nog met elkaar te vergelijken. Met de mogelijkheden en middelen die er destijds waren, zijn er veranda’s opgetrokken, die toen absoluut een luxe waren, maar die in de huidige tijd niet meer aan de woonwensen zouden voldoen.

Nu willen we een veranda als uitbreiding van onze leefruimte, die compleet opgaat in de stijl van de woning, kantoorvilla, hotel, restaurant… of er juist een verrassend accent aan geeft. Even belangrijk als de esthetiek is het wooncomfort. Om er van de pracht van de wisselende seizoenen -met hun zalig rustige sfeer of hun uitbundige vrolijkheid of zelfs met hun venijnige trekjes-, in alle behaaglijkheid te kunnen genieten, is een weldoordacht bouwconcept nodig.

Met JWB, specialist in verandabouw, bent u er onder alle weersom- standigheden verzekerd van een evenwichtig leefklimaat en van de degelijkheid van de bouw. Met gevoel voor stijl en gratie, kennis van zaken van elk technisch detail en met een grondig plan van aanpak, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten, bouwt JWB veranda’s, die een lust zijn voor het oog en die letterlijk staan als een huis.

Natuurlijk vertaalt kwaliteit zich in de prijs, maar wij garanderen u, dat uw investering een uitstekend rendement oplevert in de zin van warme huiselijkheid, chique uitstraling, meerwaarde van de woning en -zeker niet op de laatste plaats- een optimaal wooncomfort met een minimum aan energieverbruik.

Bekijk onze realisaties >
Constructie van uw veranda

Constructie

De hele constructie is in het lichte, maar uiterst duurzame aluminium en wordt door ons zelf gerealiseerd. Daarvoor zorgen we voor gedegen grond- en metselwerk, chape en smeervloer en voor boordstenen voor ramen en deuren.

Indien nodig of gewenst laten wij een stabiliteitsberekening maken, waarvan de kosten door de klant zelf gedragen worden.


Isolatie van uw veranda

Isolatie

Voor de isolatie van vloer en dak gebruiken wij niet minder dan PIR platen, een materiaal dat momenteel zowat de hoogste isolatiewaarde heeft. Een investering waar u nooit spijt van zult krijgen. Het dakbedekking bestaat uit 1½ mm dikke PVC folie.


Profielen, ramen en deuren van veranda's

Profielen, ramen en deuren

Voor de aluminium profielen, ramen, deuren, lichtstraten werken we samen met Deco, een Profel expert. Voor de ramen hebt u een keuze uit dubbele of triple hoogrendementsbeglazing.

Het zal niet meevallen om uit het aanbod van stijlen en kleuren een keus te maken, maar dat is een puur luxe probleem, als je al van probleem mag praten….! Wij begeleiden u graag bij uw keuze.


Verandabouw - elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

De elektriciteitswerken zijn in goede handen bij RJTechniek.


Verwarming, airco en ventilatie in de veranda.

Verwarming, airco en ventilatie

Voor een juiste temperatuurbeheersing werken we nauw samen met het gespecialiseerd bedrijf Elcubi.


Gyprocwerken in een veranda

Gyprocwerken

Gyprocwerken voor de binnenafwerking voeren we zelf uit. En het stucwerk laten we over aan een vaste vakman.


Veranda zonwering - veranda screens

Screens

Met screens tempert u een al te felle zon. Zeker in een veranda met lichtstraten, grote glaswanden of een glazen schuin aflopend dak zijn screens een niet weg te denken zonwering. Wij plaatsen stormvaste screens met ritssluiting, die handmatig of met een afstandsbediening te bedienen zijn.

Ook op zoek naar uw droomveranda?

Laten we eens afspreken.

  Bezig met verzenden...